Disseny web, maquetació i programació

Som un estudi de disseny web amb seu a Manresa

Creació web – Estratègia Digital – Xarxes socials – Publicitat i marketing online

Estem convençuts que per aconseguir més clients, una pàgina web atractiva no és suficient. L’experiència d’usuari, l’estructura, el contingut i els objectius determinen l’èxit d’una pàgina web. Disseny web Manresa

Quins objectius volem aconseguir a través d’una pàgina web corporativa? Mitjançant una pàgina web podem aconseguir trucades o contactes comercials. Una pàgina web corporativa et permet presentar productes, serveis i mostrar el portfoli de projectes realitzats. Podem posar a l’abast dels clients informació tècnica. Podem interactuar amb la nostra audiència amb un blog o podcasts. Cada pàgina web i cada empresa té les seves necessitats.

Per aquests motius cada projecte és diferent i s’ha d’adaptar als objectius. Tots aquests aspectes els aconseguim amb un anàlisi inicial, creant una estratègia online, desenvolupant un ecosistema de pàgina web i landing pages, amb posicionament web, promocionat a través del marketing online i comunicant amb una pla social media i estratègies e-mail marketing.

pagines-web-manresa

© Copyright - Estudi creatiu de branding i comunicació a Manresa